Valutor:
Sweden
  Logga in  /   Skapa konto   /   Kundkorg - 0

Storsäljare

Timberland Earthkeepers Hollbrook Fisherman Herr mörkt brun Sandaler Timberland...
S.Kr 696.55  S.Kr 379.07
Timberland Earthkeepers Kia Wah Bay Herr taupe Distressed Seglarskor Timberland...
S.Kr 1,123.25  S.Kr 621.82
Skechers Flex Appeal-Obvious Choice Dam svart/ljus blå Sportskor Skechers Flex...
S.Kr 1,215.09  S.Kr 664.23
Lacoste Protected CR Herr svart/röd Sportskor Lacoste Protected...
S.Kr 1,408.86  S.Kr 778.94
Skechers Workshire ST Herr brun Arbets Boots Skechers Workshire...
S.Kr 1,395.26  S.Kr 767.41
Timberland Icon 2-Eye Herr marinblå Jämna Seglarskor Timberland Icon...
S.Kr 985.85  S.Kr 542.22
Timberland Earthkeeperss Slide Herr brun Oil Sandaler Timberland...
S.Kr 772.18  S.Kr 420.67
UGG Australia Olsen Slipper Herr kol Mocka Tofflor UGG Australia Olsen...
S.Kr 1,189.97  S.Kr 654.50
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Internationell sjöfart hanteras av International Transport Company, Vanligtvis skickar till USA behöver 10-12 arbetsdagar, Frankrike 10-15 arbetsdagar, Australien 10-12 arbetsdagar, Kanada 10-15 arbetsdagar och Spanien 10-15 arbetsdagar. Om du har akuta transportbehov, kontakta oss via e-post. Eller välj din favorit snabbaste express.

Din order kommer att vara försäkrade för hela köpesumman, och kan spåras på EMS hemsida.

De flesta internationella försändelser skickas via DHL främst inom detaljhandeln, medan partihandel, kontakta oss nu.

Vi är en professionell online återförsäljare och samarbeta med EMS uttrycker långsiktigt, sjöfart ordning och levererar direkt till din dörr. Se till att du är hemma när paketen ska anlände.

Alla paket kommer att skickas inuti en annan box!

Återgång politik

Vi är fast beslutna att full belåtenhet. Alla beställda varor här är nära till ordet här "vad du ser på vår webbplats är vad du får i 7 dagar" .Before njuter enkelt byte & politik för återvändande, måste du kontakta oss med tillbaka leveransadressen innan du skickar poster tillbaka. Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick dvs inte slitna, ändras eller tvättas med alla märker fäst.

Alla beställda artiklar är rätt objekt du väljer här.Vi lovar dig om rätt ordning paketet. Så om återvändande rätt objekt för ett bidrag: alla returnerade varor är föremål för en 15% utsättning avgift och 15% avkastning avgift. Sändning och bruksladdningar är non-refundable.

Vi täcker inte fraktkostnad för returer och utbyten av rätt ordning paketet, kommer du att ansvara för frakt och hanteringskostnader. Dessutom rekommenderar vi att du lägger till spårning och försäkring för din egen säkerhet, eftersom vi inte kan vara ansvarig för förlorade försändelser.

Alla returnerade varor ska skickas till leveransadressen vi skicka dig när du får vår feedback här!

Utbyten

Vi kommer att acceptera utbytet för en annan storlek eller färg inom 30 dagar från den ursprungliga beställningen leveransdatum. Vänligen kontakta oss med din ordernummer och en av våra medarbetare kommer att hjälpa dig. Feedback nu! Om du vill utbyta objekt till en annan stil, skulle du behöva returnera dina varor för återbetalning (enligt Ångerrätt) och placera en ny order på den stil du föredrar.

Du måste kontakta oss innan du skickar poster tillbaka. Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick dvs inte slitna, ändras eller tvättas med alla märker fäst. Slitna eller smutsiga föremål kommer att återlämnas till dig.

Vi täcker inte fraktkostnad av utbyten, kommer du att ansvara för returportot samt för frakt och hantering kostnader för frakt de utväxlade objekt tillbaka till dig. Vi rekommenderar att du lägger till spårning och försäkring när du skickar artiklar till oss för din egen skull, eftersom vi inte kan vara ansvarig för förlorade försändelser. Sändning och bruksladdningar är non-refundable.

För Annullering

Uppsägning av en order måste begäras innan beställningen har skickats. Orsak att vi behandlar alla beställningar så fort som möjligt inom 6-8hours efter order placering, så vi är inte alltid möjlighet att annullera en beställning efter att den är placerad. Hoppas du kan förstå denna avgörande punkt. Avbokning förfrågningar efter beställningen har skickats kommer att behandlas i enlighet med vår returpolicy.

billiga skor , timberland skor , skechers skor , uggs rea
Copyright © 2019 www.hsbfilipstad.se. Powered by Billiga Skor Onlinebutik
   Du har IP-adress: 18.205.96.39